Трансфери - најнови вести, шпекулации, реализирани договори

#1

Завршија првенствата ширум Европа, па време дојде за трансферите и ротациите во клубовите во пресрет на наредната сезона.

Трансфер прозорецот се очекува да започне на 1 јуни и да трае најдоцна до 31 август.

#2
#3

Голем број европски клубови се интересираат за младиот 19-годишен талент…