Прва македонска фудбалска лига 2018/19

пмфл
#1

Главна дискусија за сезона 2018/2019 на Прва македонска фудбалска лига.

Табела и резултати:
https://www.gol.mk/fudbal/makedonija/rezultati/pmfl

Шампион:
Шкендија

#2

Голот на сезоната, дефинитивно!

#3

Ако опстанат, догодина Беласица шампиони! :rofl::rofl::rofl:

#4

Јас типував на Пелистер, барем така најауваа градските власти, ама ништо останува Втора лига

#5

Овие од Вардар од толку бизнисмени од Миравци ниту еден не најдоа да му се пиши спонзор?