ОФИЦИЈАЛНО: Перо Антиќ, нов претседател на МКФ!

#1

Ај да видиме дали овој ќе успее да ја врати кошарката во Македонија. Многу ветува, ама да не биде како и со Наумоски успех да ни бидат победите во претквалификациите…