ФОТО: „Падна крв“ во Автокоманда, Еурофарм е „печен“ за големи дела

#1
1 Лајк
#2

Е како не! Финалните +7 покажуваат дека проектот на битолчани…

#3

Е како не! Финалните +7 покажуваат дека проектот на битолчани…

#4

Wow! Ептен јаки слики… па и каков наслов сте одбрале :smiling_imp::blue_heart:

#5

Хмм… А зошто не е како реплика?

#6

Веројатно на оригиналниот пост не работат репликите.

Има логика! :rofl:

#7

Голем тест на реплика!

#8

Е не е баш така ова…