Битола не се радува на успехот на Вардар, дали ривалството треба да е во втор план?

#1
#2

Одговор на причините поради кои битолчаните не се радуваат на европската титула на Вардар:

%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0%D1%80

#3

Bas e normalno ako se rivali da ne se raduvaat. Sekade vo svetot rivalite ne navivaat megusebe

#4

Баш ги заболе скопјани дали битолчанец ќе навива за вардар. глејте си ги таму снимките со лемго 96та паркетот како се крена и уживајте во шоуто