Вардар во Лига шампиони

#1
#2

Ќе биде доста интересно, Во Скопје се враќа „анти-херојот“ Борозан, како и милениците Карачиќ и Мораеш. Ќе може ли овој Вардар да се носи со предизвиците од групата А?