Металург не се откажува од Лигата на шампионите, ќе добие ли нова „вајлд-карта“?

#1
#2

Прво нека им платат на ракометарите после Лига шампиони

#3

Нов тренер имаат, играчи немаат… како ќе тераат веројатно самите знаат, или можда не знаат

#4

Како ќе исполнат критериум публика не знам само… :confused:

#5

Тие играчи немаат, а не пак публика