Еурофарм Работник во Лига шампиони

#1
#2

Битолскиот клуб ги избегна двете најмоќни тима (Висла и Шафхаузен) и доби противници со кои ќе може да се носи. Што мислите колку ќе успее Еурофарм во деби-сезоната на ЛШ?